• Welcome to SVTPerformance!

"Quoting" not working?

Discussion in 'The Help Desk' started by tones_RS3, Dec 12, 2017.

  1. tones_RS3

    tones_RS3 I like members members. Premium Member Established Member

    Messages:
    14,578
    Joined:
    Jan 29, 2016
    Location:
    MA
    Anyone else having trouble with the "quote" button?
    Brad, @03cobra#694, I think I saw you post that the multiquote isn't currently working. Can you do me a favor and delete the multiquotes in my post box? It sucks not having to be able to quote. lol

    (I tried to message you as well, but that wasn't working either. lol)
     
  2. Recon

    Recon Well-Known Member Established Member

    Messages:
    2,294
    Joined:
    Jul 23, 2016
    Location:
    In the 427R
    I’m having issues with my edit option.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    tones_RS3 likes this.
  3. OETKB

    OETKB bad attitude Premium Member Established Member

    Messages:
    4,475
    Joined:
    Aug 2, 2017
    Location:
    Wake County, NC
    Wut?
     
    tones_RS3 likes this.
  4. SID297

    SID297 OWNER/ADMIN Staff Member Administrator

    Messages:
    48,183
    Joined:
    Mar 27, 2003
    Location:
    Myrtle Beach, SC
    We were having server issues last night. It should be fixed now.
     
    tones_RS3 likes this.
  5. 03cobra#694

    03cobra#694 Want to play a game? Staff Member Super Moderator

    Messages:
    49,457
    Joined:
    Aug 12, 2008
    Location:
    SW FL.
    Sometimes you have to go that post and backspace the post out or just copy the post and delete them Tony.
     
    tones_RS3 likes this.

Share This Page