• Welcome to SVTPerformance!

Login issues with app on Android

Discussion in 'The Help Desk' started by svtfocus2cobra, Oct 5, 2018.

  1. svtfocus2cobra

    svtfocus2cobra Opprimere, Velocitas, Violentia Operandi Established Member

    Messages:
    17,867
    Joined:
    Sep 24, 2004
    Location:
    Washington
    App has worked great for me since you guys introduced it and never had any issues. Last Saturday though it prompted me to log on which I did and it started to load then quickly gave me a server error message. Tried to pull up the forum without logging on but it doesn't load any content.

    Uninstalled and reinstalled the app and when I opened it it automatically had me logged in and it worked as normal. Backed out of the app and tried to get on but it is doing the same login error I was having before.

    Let me know if you need screenshots of anything or anymore info. I really like using the app so I would love to get that sorted out. Thanks!
     
  2. 98 svt

    98 svt Well-Known Member Established Member

    Messages:
    14,959
    Joined:
    May 16, 2005
    Location:
    Nunya, MA
    I had this happen with me (I have the app installed but rarely use it) when I clicked on a SVTP link from a Google search.
    It tried to open the link via the app and I got an error message.
     
  3. SID297

    SID297 OWNER/ADMIN Staff Member Administrator

    Messages:
    45,871
    Joined:
    Mar 27, 2003
    Location:
    Myrtle Beach, SC
    Are you still having the issue?
     
  4. 98 svt

    98 svt Well-Known Member Established Member

    Messages:
    14,959
    Joined:
    May 16, 2005
    Location:
    Nunya, MA
    Hasn't happened to me since I posted above.
     
  5. svtfocus2cobra

    svtfocus2cobra Opprimere, Velocitas, Violentia Operandi Established Member

    Messages:
    17,867
    Joined:
    Sep 24, 2004
    Location:
    Washington
    Yes, it does it every time so I cant even use the app anymore. This is what I get when I log in. Screenshot_20181007-133110.jpg
     
  6. KyleSVT

    KyleSVT Terminated Established Member

    Messages:
    967
    Joined:
    Nov 30, 2011
    Location:
    USA
    So I am getting something similar. When I try to log into the app it says incorrect password and it is correct :(
     
  7. Smooth

    Smooth Well Seasoned Established Member

    Messages:
    6,314
    Joined:
    Jul 21, 2009
    Location:
    Wisconsin
    I got so frustrated with it I deleted the app and just use Tapatalk now.
     
  8. 98 svt

    98 svt Well-Known Member Established Member

    Messages:
    14,959
    Joined:
    May 16, 2005
    Location:
    Nunya, MA
    I just use chrome.
     

Share This Page