• Welcome to SVTPerformance!

KB E85 Cobra fuel issue breaking up. Return system

Discussion in 'Engine/Tuning' started by FastNick01, May 17, 2017.

  1. slo984now

    slo984now AKA 01yellerCobra Established Member

    Messages:
    15,124
    Joined:
    Oct 5, 2005
    Location:
    San Diego
    If it's not breaking up leave the gap alone. You want to run as much gap as possible without blow out.
     
    Bdubbs likes this.
  2. Bdubbs

    Bdubbs u even lift bro? Established Member

    Messages:
    13,182
    Joined:
    Jan 8, 2010
    Location:
    MN
    Yup, I know that. :)

    Sent from my Moto E (4) Plus using the svtperformance.com mobile app
     
  3. Comp04svt

    Comp04svt Active Member Established Member

    Messages:
    534
    Joined:
    Jun 5, 2008
    Location:
    Macomb, MI
    2 things to check.. What element do you have in the fuel filter? Paper or metal mesh? I know Lethal offers 2. I have the 1000hp lethal system that I ran 3 years on 93. My system was shipped with the paper element, which disintegrated and caused my pumps to take a dump after one season on e85 when I finally switched over. Had the same issue as you. Originally had the stryker 340 pumps, which I've since upgraded to the 465's.

    The other thing to take a look at is voltage going WOT. Make sure you don't have an alternator issue or anything like that.
     
  4. blwn03sonic

    blwn03sonic venomous motorsports Established Member

    Messages:
    1,393
    Joined:
    Nov 17, 2005
    Location:
    norcal
    What’s your pulley combo for the boost your making.


    Sent from my iPhone using svtperformance.com
     
  5. 13Limited

    13Limited New Member Established Member

    Messages:
    17
    Joined:
    Feb 5, 2018
    Location:
    29445
    Did you ever figure out what caused the problem?
     
    BadSonicBlueSVT likes this.
  6. aarons04cobra

    aarons04cobra Well-Known Member Established Member

    Messages:
    1,483
    Joined:
    Dec 25, 2013
    Location:
    New Hampshire
    Are you running a hobs switch to command your second pump on under boost? If you are it is possible that is your issue. I had that issue with my car before. Hobs switch wasn't commanding the second pump on so the car would run out of fuel under boost. Car would run perfect when not under boost.
     

Share This Page