• Welcome to SVTPerformance!

2 Step Verificatiom

Discussion in 'The Help Desk' started by Sinister04L, Mar 12, 2018.

  1. Sinister04L

    Sinister04L RIP Kane Established Member

    Messages:
    28,971
    Joined:
    Feb 24, 2003
    Location:
    Houston, TX
    What's up with this? Damn thing won't let me log into the app no matter what I try.
     
  2. SID297

    SID297 OWNER/ADMIN Staff Member Administrator

    Messages:
    48,143
    Joined:
    Mar 27, 2003
    Location:
    Myrtle Beach, SC
    We've been adding a lot of new software to the site. There's probably a setting that is not properly set. Let me look into it.
     
  3. SID297

    SID297 OWNER/ADMIN Staff Member Administrator

    Messages:
    48,143
    Joined:
    Mar 27, 2003
    Location:
    Myrtle Beach, SC
    Try it now.
     
  4. ssj4sadie

    ssj4sadie Well-Known Member Established Member

    Messages:
    7,503
    Joined:
    Nov 19, 2001
    Location:
    San Antonio, TX
    I get like 5+ emails with codes. None of them work.
     
  5. SID297

    SID297 OWNER/ADMIN Staff Member Administrator

    Messages:
    48,143
    Joined:
    Mar 27, 2003
    Location:
    Myrtle Beach, SC
    It seems to only effect Premium Members. Are you guys still getting the prompts? I changed the setting last night.
     
  6. ssj4sadie

    ssj4sadie Well-Known Member Established Member

    Messages:
    7,503
    Joined:
    Nov 19, 2001
    Location:
    San Antonio, TX
    On the app yes. Still can’t login to it.
     
  7. 13COBRA

    13COBRA Resident Ford Dealer Premium Member Established Member

    Messages:
    15,100
    Joined:
    Jun 4, 2012
    Location:
    Missouri
    I can login on a desktop...but can't through Tapatalk or the app. It just continually sends the verification codes to my email. Downloaded Authy, and it does the same thing.
     
  8. RDJ

    RDJ ZERO shits given Established Member

    Messages:
    19,688
    Joined:
    Oct 3, 2002
    Location:
    Texas
    I am having a different but most likely related issue:

    I enabled two step auth. with my phone as the authenticator. that part seems to be working ok. However the app is totally fubared. It shows me all the forums but I can't post in any of them and when I try to view something in SD it says "This topic does not exist or you do not have permission to access it!" then there is a link to "open in browser" and that gives me the choice of the SVTP app and Chrome.
     
  9. Sinister04L

    Sinister04L RIP Kane Established Member

    Messages:
    28,971
    Joined:
    Feb 24, 2003
    Location:
    Houston, TX
    Ok I just tried it again. It sent me 3 codes at the same time (same as before) and I used the last one it sent me and it worked. We'll see for how long.
     
  10. HudsonFalcon

    HudsonFalcon Premium Member Premium Member Established Member Beer Money Bros.

    Messages:
    4,557
    Joined:
    Mar 6, 2014
    Location:
    Upstate, NY
    Had a similar problem yesterday but I was able to finally get back in after enabling two-step.
     
  11. SID297

    SID297 OWNER/ADMIN Staff Member Administrator

    Messages:
    48,143
    Joined:
    Mar 27, 2003
    Location:
    Myrtle Beach, SC
    Give it a shot now.
     
  12. 13COBRA

    13COBRA Resident Ford Dealer Premium Member Established Member

    Messages:
    15,100
    Joined:
    Jun 4, 2012
    Location:
    Missouri
    Still can't do it on Tapatalk.
     
  13. SID297

    SID297 OWNER/ADMIN Staff Member Administrator

    Messages:
    48,143
    Joined:
    Mar 27, 2003
    Location:
    Myrtle Beach, SC
    Edit - Disregard Previous

    I believe I fixed the issue. Let me know if the app is working for you now.
     
    Last edited: Mar 13, 2018
  14. SID297

    SID297 OWNER/ADMIN Staff Member Administrator

    Messages:
    48,143
    Joined:
    Mar 27, 2003
    Location:
    Myrtle Beach, SC
    Updated settings. See above.


    Sent from my iPhone using svtperformance.com
     
  15. ssj4sadie

    ssj4sadie Well-Known Member Established Member

    Messages:
    7,503
    Joined:
    Nov 19, 2001
    Location:
    San Antonio, TX
    Able to get on the app now.
     
  16. RDJ

    RDJ ZERO shits given Established Member

    Messages:
    19,688
    Joined:
    Oct 3, 2002
    Location:
    Texas
    App works for me as well. but when using my laptop two step authentication doesn't seem to remember it for 30 seconds let along 30 days like the check box says LOL
     
  17. Bdubbs

    Bdubbs u even lift bro? Established Member

    Messages:
    13,179
    Joined:
    Jan 8, 2010
    Location:
    MN
    Lol what a pain.
     
  18. SID297

    SID297 OWNER/ADMIN Staff Member Administrator

    Messages:
    48,143
    Joined:
    Mar 27, 2003
    Location:
    Myrtle Beach, SC
    Are you still having the issue?
     
  19. Bdubbs

    Bdubbs u even lift bro? Established Member

    Messages:
    13,179
    Joined:
    Jan 8, 2010
    Location:
    MN
    I did earlier, seems to work now.

    Sent from my [device_name] using the svtperformance.com mobile app
     
  20. RDJ

    RDJ ZERO shits given Established Member

    Messages:
    19,688
    Joined:
    Oct 3, 2002
    Location:
    Texas
    two step is now working as designed. now for the adds LOL
     

Share This Page